Når der den 12. og 13. september er iværksættermesse i Øksnehallen har du mulighed for at møde non-profit foreningen Sparringspartnerne, der består af erfarne erhvervsfolk, der tilbyder sig selv som sparringspartnere for virksomheder og iværksættere.

Undersøgelser viser, at virksomheder, der modtager professionel sparring, klarer sig bedre. Derfor er en række erfarne erhvervsfolk gået sammen om at tilbyde sig selv som sparringspartnere for virksomheder og iværksættere med det formål at skabe vækst og arbejdspladser i det danske erhvervsliv.

Alle iværksættere og virksomheder kan få tilknyttet en sparringspartner gratis i et sparringsforløb på 20 timer, hvis de er interesseret i at arbejde seriøst med at udvikle og styrke deres virksomhed. Sparringspartneren bidrager med inspiration, erfaringer, råd og vejledning.

– Er du selvstændig i en mindre virksomhed, står du med mange beslutninger alene. En sparringspartner fungerer som den mur, du kan spille bold op af, når det kommer til beslutninger, der vedrører udviklingen af din virksomhed, forklarer Niels Buchholst, der er direktør i Euromic og en af initiativtagerne til Sparringspartnerne.

Du kan møde en række af sparringspartnerne fra foreningen af sammen navn, når iværksættermessen Iværk & Vækst løber af stablen den 12. og 13. september i Øksnehallen.