Om os

Sparringspartnerne er en forening med 25 sparringspartnere, der yder sparring til små og mellemstore virksomheder samt iværksættere. Siden foreningens start i 2013 har vi hjulpet mere end 250 virksomheder med øget vækst, bedre indtjening, forretningsudvikling og strategiarbejde.

I et sparringsforløb får virksomheden adgang til sparringspartnerens viden, inspiration og erfaringer. Alle vores sparringspartnere er erfarne erhvervsledere, som alle har dokumenteret erfaring inden for succesfuld drift og udvikling af virksomheder.

Den rigtige professionelle sparring øger overlevelsesraten og væksten i virksomheder.

Mission

Der er et stort potentiale i mange danske virksomheder, og det er vores mission at hjælpe iværksættere og virksomhedsejere med at realisere det potentiale. Det gør vi ved at knytte en sparringspartner til virksomheden og dens ledelse. Det foregår i en aftalt periode, hvor sparringspartneren samarbejder tæt med virksomhedens ledelse om at skabe den ønskede vækst og udvikling i virksomheden.

Vision

Hos Sparringspartnerne betragter vi små og mellemstore virksomheder og iværksættere som fundamentet for Danmarks fremtidige erhvervsliv. Virksomhederne har brug for kompetent og erfaringsbaseret sparring for at få succes.

Organisationen

Sparringspartnerne ledes af en bestyrelse med udvalgte sparringspartnere. Derudover varetager forretningsudvalget den daglige drift og sekretariatet en bred vifte af administrative funktioner. I tillæg hertil er der også en række ad-hoc udvalg, som arbejder fokuseret med specifikke dagsordener f.eks. bæredygtighed.

Her kan du møde bestyrelsen, forretningsudvalget og vores sekretariat.

Bestyrelsen
Niels Buchholst

Niels Buchholst

Formand

Mikael Schrøder

Mikael Schrøder

Næstformand

Finn Ritslev

Finn Ritslev

Bestyrelsesmedlem

Jakob Gunge

Jakob Gunge

Bestyrelsesmedlem

Peder Jon Andersen

Peder Jon Andersen

Bestyrelsesmedlem

Sabrina Abdullah

Sabrina Abdullah

Bestyrelsesmedlem

Steen Holm

Steen Holm

Bestyrelsesmedlem

Forretningsudvalget
Mikael Schrøder

Mikael Schrøder

Ambassadør i Region Nordsjælland

Morten Wittrup

Morten Wittrup

Præstbrogaard Ambassadør i Region Midtjylland

Leif Fløjgaard

Leif Fløjgaard

Ambassadør i Region Sønderjylland

Vores sekretariat
Bente Nielsen

Bente Nielsen

Sekretær

Støt vores arbejde

Har du tidligere modtaget gratis hjælp fra Sparringspartnerne, eller ønsker du at bakke op om vores fortsat frivillige arbejde?

Du kan støtte vores arbejde i foreningen og dermed bidrage til at sikre sparring til virksomheder, der har brug for vores hjælp. På den måde bidrager du til fortsat vækst og udvikling af virksomheder og arbejdspladser.

Vi kalder det Circle of Friends.

Det får du

Glæden ved at hjælpe og bidrage til andre – det giver sig selv. Derudover får du din virksomheds logo på vores hjemmeside med link til din egen hjemmeside. Desuden kan du deltage gratis i vores arrangementer og få ny viden og inspiration til aktuelle og relevante emner. Endelig vil du møde andre erhvervsfolk og ad den vej skabe nye relationer og åbne muligheder for samarbejder

Sådan bliver du medlem

Du kan vælge imellem et personligt medlemskab til 500 kr. inkl. moms eller et firmamedlemsskab til 2.500 kr. eks. moms. Et firmamedlemskab er i øvrigt fradragsberettiget.

Du kan betale via mobilepay på 782390 eller til Arbejdernes Landsbank til konto 5368-0291715.
Husk at oplyse dit navn/firmanavn, telefon og e-mail. Når vi modtager dit bidrag, får du en kvittering.

Velkommen til Circle of Friends – og tak for støtten.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Få nyheder, viden og
info om arrangementer

Vi udkommer ti gange om året.
Udfyld nedenstående formular