Hvem er vores sparringspartnere?

Vores sparringspartnere er erfarne erhvervsledere, der har mange års erfaring med forretningsudvikling, drift og vækst af virksomheder. De har enten egne virksomheder eller været ansat i tunge positioner i mellemstore og store virksomheder – og kan dermed møde dig og din virksomhed i de udfordringer og muligheder, du står overfor.

Det kan være en støtte i svære beslutninger såsom nedskæringer og tilpasninger af organisationen. Det kan også være sparring til at udvikle din virksomhed og udfordre dig på din forretningside og din strategi. Går du den bedste vej? Overser du et potentiale og nogle muligheder?

Gennem sparringspartneren får du adgang til det store netværk og gode kontakter i erhvervslivet, som opstår, når man har mange års erfaring. Det kan også være din adgang til at etablere et Advisory Board eller en professionel bestyrelse.

Ingen virksomheder er ens, og det er netop det, som en erfaren, professional sparringspartner kan: møde dig og din virksomhed, hvor I er – på jeres marked, med jeres udfordringer og muligheder.

Mød vores
sparringspartnere

_________

Niels Buchholst
Finn Ritslev
Jørgen Johansen
Mikael Schrøder
Susanne Lindø
Poul Fussing
Lars Zwisler
Morten Wittrup Præstbrogaard
Jakob Gunge
Jens Friis
Allan Bach Sørensen
Steen Holm
Réne Lund Sørensen
Troels Keldmann
Pål Rikter
Jette Mølholm
Claus Hugo Frykman
Henning Rouchmann
Joachim Rosenstand
Erik Østergaard

Hvad betyder et sparringsforløb for dig?

Hvis du bliver godkendt til et gratis sparringsforløb hos os, vil du og din virksomhed blive matchet med den sparringspartner, der har konkret erfaring med din branche og/eller dine udfordringer.

Din sparringspartner kan dermed yde dig dybt kvalificeret sparring, og du kan profitere af sparringspartnerens mangeårige og konkrete erfaringer og viden.

Du vil opleve, at din sparringspartner engagerer sig 100% i din virksomheds udvikling og gøre sit bedste for at hjælpe dig til at nå de mål, I sammen fastsætter.

De virksomheder, der har fået et sparringsforløb, kan bl.a. fortælle om:

 • Øget vækst, indtjening og overskud
 • Klar strategi, vision, mission og værdier
 • Mere innovation, forretnings- og produktudvikling
 • En styrket ledelse

Mød nogle af de virksomheder, som har fået et sparringsforløb hos Sparringspartnerne

Hvem kan få en sparringspartner?

Du skal have en virksomhed med aktiv drift – eller du skal være iværksætter med en klart defineret forretningsidé, der har et større potentiale. Et CVR-nummer er et krav. Så har du mulighed for at få en af vores erfarne erhvervsledere til et sparringsforløb.

Er du derimod i den spæde start af din virksomhed – eller har du brug for iværksætterrådgivning, vil vi anbefale, at du henvender dig til den lokale erhvervsservice.

Lever du op til kravene
for at modtage et sparringsforløb hos os,
skal du vide, at vi kræver noget af dig
Du påbegynder et udviklingsforløb, hvor du skal være beredt på at levere en seriøs indsats for at skabe udvikling i din virksomhed. Du skal være klar til at gå nye veje, og du skal være parat til at åbne op og tage imod. Du skal også være klar til at indgå et længerevarende samarbejde.
Processen bag et sparringsforløb

Et sparringsforløb aftales individuelt mellem dig og din sparringspartner, så forløbet er skræddersyet til netop din virksomhed. Der er dog altid nogle faste elementer i et sparringsforløb, som sikrer dig det fulde udbytte af forløbet.

 • Ansøgning
  Du skal kontakte os på info@sparringspartnerne.dk, tlf. 21 77 70 35 eller vores kontaktformular for at ansøge om et gratis sparringsforløb hos Sparringspartnerne.

 

 • Screening
  I vores screening af ansøgere skal vi vide noget om dig og din virksomhed. Derved kan vi også matche dig med den helt rigtige sparringspartner, så du kommer bedst muligt videre med vækst og udvikling af din virksomhed.
 • Match
  Er Sparringspartnerne et fordelagtigt match for dig, bliver du kontaktet af din sparringspartner for at aftale tid for et indledende møde. Her er det vigtigt at fastlægge, om kemi og kompetencer passer.

 

 • Kontrakt
  Du og din sparringspartner indgår en kontrakt om forløbet og målene. Under forløbet er sparringspartneren dækket af en rådgiveransvarsforsikring.
 • 12 timers gratis sparring
  Sparringsforløbet består typisk af en række møder fordelt ud over en aftalt periode, hvor I sammen arbejder målrettet om udviklingen af din virksomhed.

 

 • Evaluering
  Efter den aftalte periode evaluerer I forløbet. Her skal du også beslutte, om du vil fortsætte sparringen og dermed gå videre med et betalt forløb.

 

 • Betalt forløb
  Hvis du vurderer, at sparringen giver dig værdi i form af vækst, bedre indtjening, udvikling, idegenerering mm., kan du vælge at fortsætte sparringen. Nu overgår du til en ny kontrakt og et betalt forløb, så du sikrer dit engagement i samarbejdet. Du betaler sparringspartneren 750 kr. ex. moms pr. time. Af dette beløb går 20% retur til Sparringspartnerne – til nye sparringsforløb for andre virksomheder.
Sparringspartnerne arrangment i HøjeTastrup_digitalmarkedsføring
De videre muligheder

Når målet er nået, og sparringsforløbet kommer til sin afslutning, kan du vælge at stoppe samarbejdet. Du kan også indlede et nyt forløb med en anden sparringspartner med kompetencer, der bedre matcher den situation, virksomheden nu står i. Det kan også være, at det næste naturlige skridt for dig er et Advisory Board eller en professionel bestyrelse.

Uanset hvem, hvor længe og hvordan er essensen: Hvad bringer din virksomhed bedst muligt videre?

Fortrolighed

Samarbejdet mellem dig og sparringspartneren foregår i fuld fortrolighed. Al detaljeret viden om dig og din virksomhed bliver mellem dig og sparringspartneren.

Tillid er vigtigt – og derfor udarbejdet vi en kontrakt, som begge parter underskriver, når sparringsforløbet indgås. Alle oplysninger opbevarer vi forsvarligt – og kun oplysninger, du har givet tilladelse til.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Få nyheder, viden og
info om arrangementer

Vi udkommer ti gange om året.
Udfyld nedenstående formular