Circle of Friends

– Sparringspartnernes venneforening

Støt Sparringspartnerne og vores arbejde med at skabe vækst og arbejdspladser Siden november 2013 har Sparringspartnerne hjulpet mere end 250 virksomheder med at skabe vækst og nye arbejdspladser. Vores forening er et stærkt nonprofit netværk af erfarne erhvervsledere, som alle har dokumenteret erfaring inden for succesfuld drift og udvikling af virksomheder. Hos Sparringspartnerne betragter vi små og mellemstore virksomheder og iværksættere som fundamentet for Danmarks fremtidige erhvervsliv. Virksomhederne har brug for kompetent og erfaringsbaseret sparring for at få succes.

Vækst og udvikling for flere virksomheder
Har du tidligere modtaget gratis hjælp fra Sparringspartnerne, eller ønsker du at bakke op om vores fortsat frivillige arbejde? Du har mulighed for at støtte foreningen, så vi kan sikre sparring, og dermed fortsat vækst og udvikling af nye arbejdspladser i et levende og robust erhvervsliv.

Med firmamedlemsskabet vil din virksomheds logo fremgå på Sparringspartnernes hjemmeside med link til din egen hjemmeside. Desuden har du mulighed for at deltage gratis i vores åbne arrangementer og lade dig inspirere og skabe nye kontakter eller udvide dit netværk.

Sådan bliver du medlem
Du kan vælge imellem et personligt medlemskab på 500 kr. inklusive moms eller et firmamedlemsskab på 2500 kr. eksklusive moms.

Betaling kan ske gennem mobile pay til nummer: 782390 eller til Arbejdernes Landsbank via kontonummer: 5368-0291715

Husk at oplyse dit navn/firmanavn, telefon og e-mail. Når vi modtager dit bidrag, får du en kvittering. Husk, at firmamedlemsskaber er fradragsberettigede.

I Sparringspartnernes venneforening sætter vi stor pris på dit bidrag. Det er en værdifuld støtte til vores fortsatte arbejde med at sikre vækst og udvikling af virksomheder og arbejdspladser.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Få nyheder, viden og
info om arrangementer

Vi udkommer ti gange om året.
Udfyld nedenstående formular