Den 16. juni 2015 afholder Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) sammen med Industriens Fond en pitch-dag, hvor 20 iværksættervirksomheder fra vækstprogrammet Go Grow på CSE skal præsentere deres idéer for inviterede iværksættere og investorer.

Sparringspartnerne samarbejder tæt med CSE og Go Grow, og alle vores medlemmer er meget velkomne til at deltage, når iværksættervirksomhederne præsenterer deres idéer.

Industriens Fond finansierer programmet, som afvikles i tæt samarbejde med Dansk Industri, Udenrigsministeriet, Deloitte, KPMG og en række andre partnere.

Arrangementet afholdes hos Dansk Industri den 16. Juni 2015. kl. 15.00 – 19.00. Der vil være rig mulighed for sparring på forretningskoncepter og networking.

Tilmelding er nødvendig, du kan tilmelde dig her.

Mere om Go-Grow programmet:

CSE, som er placeret på Copenhagen Business School, giver iværksætterne redskaber til at arbejde med deres vækstmål på baggrund af den vækstkontrakt, de indgår ved programmets start. Virksomhederne vil desuden blive tilbudt rådgivning om best practice fra danske partnere, og udenlandske mentorer vil hjælpe dem med at skalere til det globale marked.

– Resultaterne fra programmet viser, at det er afgørende for iværksættervirksomhedernes succes, at de har et globalt vækstfokus allerede i opstartsfasen. I Go Grow-programmet får de deltagende virksomheder mulighed for at udvikle deres idéer i en både lokal og global kontekst i tæt samarbejde med eksperter, lyder det fra CSEs direktør, Karina Rothoff Brix.

CSE er en selvstændig enhed på CBS der beskæftiger sig med entreprenørskab i praksis og i undervisningen. CSE har en studenterinkubator med over 100 iværksættervirksomheder og samarbejder med en lang række universiteter, erhvervslivet samt danske og udenlandske iværksætternetværk.

Læs mere om programmet på Go-Grow.dk