Onsdag den 22. april er Sparringspartnerne med-initiativtager ved arrangementet ‘Tilfør erfaring, styrk virksomheden’, hvor der bliver sat fokus på hvordan en virksomhed styrkes af en sparringspartner.

Når en bank eller kreditforening skal vurdere kreditværdighed og tilbagebetalingsevne i en virksomhed, anbefaler Finanstilsynet, at man har en professionel bestyrelse eller kompetent sparringspartner tilknyttet virksomheden. En virksomhed som har en erfaren sparringspartner eller en professionel bestyrelse tilknyttet, har større mulighed for at få tilført kapital af banken. På programmet er blandt andre formand Niels Buchholst, som vil fortælle hvordan en sparringspartner kan hjælpe til at styrke virksomhedens ledelse.

Der vil også være oplæg fra Rolf Øjvind Larsen fra ASNET Board, Morten Damm, Erhvervschef og filialdirektør i Sydbank Køge samt Steen M. Asgreen, Erhvervskundechef i Vækstfonden.

Vi opfordrer vores sparringspartnere, at deltage i arrangementet, hvor de kan møde virksomheder, som kan have interesse at få tilknyttet en sparringspartner.

Arrangementet bliver afholdt i Hårlev på Stevns, i samarbejde med Stevns Erhvervsråd og Business Faxe. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.