Der er fokus på vækst, udvikling og iværksætteri, når Sparringspartnerne inviterer til årsmøde den 28. april 2015, på Det Gamle Røgeri i Greve. Vi har inviteret tre erhvervsprofiler som skal lede os igennem dagen med spændende indlæg om vækst og udvikling i SMV’er, Go Grow og serieiværksætteri på godt og ondt.

Vi har inviteret sparringspartnere, samarbejdspartnere og sponsorer til at deltage, når årsmødet løber af stablen den sidste tirsdag i april, og der ses frem til en eftermiddag med netværk og interessante indlæg.

Dagens indlæg

Mette Neville er professor ved Aarhus Universitet og medstifter af Vidensforum for Små og Mellemstore Virksomheder. Hun vil give et spændende indlæg om hvordan man bedst navigere gennem problemstillinger og udfordringer og skaber vækst og udvikling i SMV’er.

Dorthea Haldrup Nielsen er Project Manager ved Copenhagen School of Entrepreneurship på CBS. Hun vil fortælle om Go Grow, et program som giver iværksættere med internationale ambitioner mulighed for udvikling gennem et forløb på 6 måneder med workshops og sparring med kompetente erhvervsfolk og andre iværksættere.

Morten Geschwendtner er serieiværksætter og har startet 10-15 forskellige virksomheder siden han var 18 år. I dag er han direktør i distributørvirksomheden OVG-PROXY og han vil dele ud af sine erfaringer som serieiværksætter på godt og ondt.

Det er et skarpt felt af indlægsholdere og vi glæder os til at byde dem alle tre velkommen og høre om deres erfaringer.

Da Vækstfonden afholder årsmøde samme dag, er vi klar over at der er nogle som får fyldt kalenderen op, men da der er tale om et mindre overlap håber vi, at så mange som muligt har lyst og mulighed for at deltage i begge arrangementer.

Sparringspartnernes årsmøde bliver afholdt på Det Gamle Røgeri, Havnevej 7, Mosede, 2670 Greve. Du kan se programmet for dagen her.