I det forgangne år har Sparringspartnerne oplevet en positiv udvikling med mange nye sparringsforløb, og alt tyder på, at den gode udvikling vil fortsætte i det nye år.

Derfor har Stevns Erhvervsråd overtaget driften af Sparringspartnernes sekretariat fra starten af januar 2015.

Sparringspartnernes nye sekretariat består nu af:

Sekretariatsleder Thomas Christensen. Thomas har ledet sekretariatet for Stevns Erhvervsråd siden begyndelsen af 2012. Thomas er uddannet cand.oecon og har desuden tidligere fungeret som sekretariatschef for erhvervsserviceorganisationen København Syd Erhvervscenter, hvor han beskæftigede sig med strategisk erhvervsudvikling både via projekter og vedvarende tilbud overfor nystartede virksomheder. Thomas har opbygget et mangfoldigt netværk af erfarne erhvervsfolk og har siden før Sparringspartnernes etablering medvirket til at støtte op om tilblivelsen af Sparringspartnernes organisation og netværk.

Kontakt Thomas Christensen på: tc@sparring.intoto-udv.dk.

Forløbskoordinator Jesper Yde Knudsen. Jesper har siden marts 2014 været ansat som iværksætter- og virksomhedskonsulent i Stevns Erhvervsråd. Han er uddannet cand.mag. i kommunikation og har tidligere arbejdet som projektleder i København Syd Erhvervscenter og som erhvervskonsulent i ErhvervsCentret Greve. Som forløbskoordinator i Sparringspartnerne kan han trække på sin store erfaring med at rådgive iværksættere og SMV’er, til at matche virksomhederne med den rigtige sparringspartner.

Kontakt Jesper Yde Knudsen på jyk@sparring.intoto-udv.dk

Kommunikations- og marketingkonsulent Signe Kjærbølling. Signe har siden juni 2013 arbejdet som ansvarshavende kommunikations- og marketingkonsulent i Stevns Erhvervsråd, og hun er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet. I Sparringspartnerne skal Signe arbejde med at synliggøre Sparringspartnerne bl.a. gennem opdatering af hjemmesiden, månedslige nyhedsbreve, artikler og pressemeddelelser.

Kontakt Signe Kjærbølling på: sk@sparring.intoto-udv.dk

Har du spørgsmål til det nye sekretariat, kan du kontakte det på tlf. 21 58 60 65 eller via mail på info@sparring.intoto-udv.dk.