Sparringspartnernes bestyrelsesformand og initiativtager, Niels Buchholst, er blevet kåret til at være blandt 50 personer, der bidrager til udviklingen i Region Sjælland

Region Sjælland vil gerne fortælle de gode historier om de personer, der gør noget godt for udviklingen i Region Sjælland. Derfor har Regionen igangsat initiativet ‘Vi Udvikler Sjælland’, hvor man frem til 16. juni 2014 kunne foreslå personer, som man synes, bidrager til regionens udvikling. Sidst på året valgte regionen 50 personer ud af alle de nominerede og udgav en bog med deres historier.

Bestyrelsesformand for Sparringpartnerne, Niels Buchholst, er blevet udvalgt til at være blandt de 50 personer, der udvikler regionen pga. hans indsats som initiativtager til Sparringspartnerne. Du kan se alle de udvalgte her.

– Når man kigger på de danske konkursstatistikker ser det ikke godt ud. 50 procent af alle virksomheder går konkurs indenfor de første fem år, og det er slemt for et menneske at opleve. Vi vil hjælpe virksomhederne til selvhjælp, så de kan vokse og udvikle sig. Vores mentorer brænder for den udvikling og vækst, og derfor hjælper de frivilligt, fortalte Niels Buchholst i anledningen af udnævnelsen.

Læs hele historien her